sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

!!!!

Oon elänyt torstaista asti jonkinlaisessa onnellisuuskuplassa. Sain silloin nimittäin tiedon siitä, että minut on hyväksytty aloittamaan opinnot Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa syksyllä. Purskahdin heti itkuun eikä siitä meinannut tulla millään loppua kun käsitin, että olin oikeasti saavuttanut unelmani. Kaikki se jännitys ja stressi purkautui siihen hetkeen, ja mikä parasta, hyviin uutisiin. Vikoina päivinä tuloksia odotellessa en saanut edes nukuttua kuin muutaman tunnin yössä, eikä keskustelupalstojen/sähköpostin/opintopolun armoton päivittäminen auttanut asiaa lainkaan. En taida vieläkään uskoa tätä todeksi ja tämän tekstin kirjoittaminen on supervaikeaa, kun aivot eivät tunnu toimivan kunnolla.

july4

Ihan mieletön ja sanaton fiilis. Tein kevään aikana kaikkeni ja se palkittiin, vaikka usko mahdollisuuksiin saada koulupaikka olikin välillä todella koetuksella. Tän kaiken on vielä kruunannut sydämelliset onnittelut niin läheisiltä kuin tuntemattomiltakin ja sen tajuaminen, miten ihania ja välittäviä ihmisiä minulla oikein onkaan ympärillä. Nyt vain kohti syksyä ja muuttoa Helsinkiin, en malta odottaa!!

-Aleksiina

8 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea ja tervetuloa Helsinkiin! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea koulupaikasta! Itsellä sama tilanne kuin sulla, tulin hyväksytyksi lääkikseen ja yks unelma saavutettu. Fiilis aivan uskomaton. Tsemppiä koulunalkuun, oot todellakin ansainnut koulupaikkasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Eikä, ihan mieletöntä. Hirmuisesti onnea sinnekin ja samat sanat, varmasti todella ansaittu koulupaikka :)

   Poista
 3. Voi Aleksiina, en muistanut muualla somessa onnitella sua, joten hurjan paljon onnea nyt täällä!!! <3 Oot aivan todella koulupaikkasi ansainnut, ja oon aivan valtavan onnellinen sun puolesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ihana Jenni!<3 vitsit miten hyvälle tuulelle tää kommentti teki :-)

   Poista
 4. Onnittelut koulupaikasta! Ite oon joensuun psykologiaan varasijalla, josta en kyllä valitettavasti tuu paikkaa saamaan. Harmittaa kyllä vähän se, että tuolla on niin pieni sisäänpääsyprosentti (noin 5%) ja pärjäsin niin hyvin kuitenkin, että melkein mistä tahansa muusta koulusta olisin saanut opiskelupaikan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Voi ei :( varmasti harmittaa, varsinkin jos sisäänpääsy on ollut kuitenkin noin lähellä. paljon tsemppiä ja toivottavasti ens kerralla käy paremmin!!

   Poista