tiistai 14. lokakuuta 2014

MY EVERYDAY MAKEUP

Moikka! Ajattelin esitellä teille arkimeikkiini kuuluvia tuotteita. En koe itseäni mitenkään erityiseksi meikkaajaksi, vaan pikemminkin amatööriksi kosmetiikkaa koskevia asioita kohtaan. Tämän vuoden aikana olen kuitenkin kiinnostunut meikkaamisesta paljon enemmän ja mielestäni kehittynytkin siinä jonkin verran.

lokakuu35

Aloitan meikkaamisen aina kasvojen pesulla ja kosteuttamisella. Lumenen kasvovoide on ollut luottotuote jo pitkään, sillä se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin.

lokakuu36

Meikkipohjana käytän Lumenen CC-voidetta ja hyvin pysyvää meikkivoidetta. Näiden sekoitus on vaaleaan ihonväriini juuri sopiva eikä liian paksu tai tunkkainen.

lokakuu37

Seuraavaksi lisään valokynää tuomaan kirkautta kasvoille, tästä tuotteesta en kyllä mielelläni luopuisi! Meikkipohjan kiinnitän Lumenen CC-puuterilla.

lokakuu38

Aurinkopuuteri ja poskipuna kuuluvat arkimeikkiini myös, sillä ne tuovat varsinkin talvella kalpeille kasvoilleni hieman väriä. Nämä ovat molemmat Lumenen, tykkään käyttää saman merkin tuotteita meikkipohjassa.

lokakuu39

Siirrytään kulmakarvoihin! Ennen käytin pelkkää kulmakynää, mutta huomasin vahingossa H&M:stä ostetussa pienessä luomiväripaletissa sopivan sävyn kulmilleni. Nykyään yhdistelen siis Lumenen kulmakynää sekä tätä luomiväriä, jotta saan entistä luonnollisemman lopputuloksen.

lokakuu40

Syntymäpäivälahjaksi saatu Naked 2-luomiväripaletti on ollut kyllä ahkerassa käytössä lähes joka päivä! Tällä kertaa käytin sävyjä Ydk ja Booty call, sekä sävyä Busted rajauksiin.

lokakuu41

Viimeisenä taivutan ripset ja lisään lempiripsiväriäni. Arkimeikkiin en yleensä levitä ripsiväriä alaripsiin. Lopuksi viimeistelen meikin piilottamalla naaman pienet virheet Lumenen peitepuikolla ja lisäämällä huulirasvaa.

lokakuu42

Tässä siis lopputulosta!

Lähden huomenna kohti Helsinkiä ja tulen kotiin perjantai-iltana. Blogihiljaisuus ei kuitenkaan kestä niin pitkään, sillä ajattelin tehdä teille yhden postauksen valmiiksi vielä tänään :)

-Aleksiina

8 kommenttia:

 1. Oi kun pystyisin itse meikkaamaan joka päivä! Silmät kutiaa, jos on meikkiä silmän lähellä tai on vaan ripsiväriä ripsissä.. :/

  VastaaPoista
 2. Siun meikki on ihanan luonnollinen! :)

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva jos olisit kertonut mitä sävyjä käytät poskipunassa ja aurinkopuuterissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopuuterissa sävy 1 ja poskipunassa 20 :-)

   Poista